COVID-19 VACCIN

Vi vaccinerar enligt Folkhälsomyndighetens och Västra Götalandsregionens prioritetsordning. I Västra Götalandsregionen erbjuds nu alla som har fyllt 18 år att boka dos 3. Det skall ha gått minst 5 månader sedan dos 2.


Vecka 2: Tisdag-fredag: Vi vaccinerar med Pfizer-BioNTechs Comirnaty. 

I samband med vaccinationen kommer du erbjudas vaccin mot säsongsinfluensan


Vecka 3: Tisdag-fredag: Vi vaccinerar med Pfizer-BioNTechs Comirnaty. 

I samband med vaccinationen kommer du erbjudas vaccin mot säsongsinfluensan


Lördag 22/1: Drop-in för vaccination mot Covid-19 kl 10-14. Vi har även begränsat antal bokningsbara tider denna dag. Tiderna är ungefärliga. Vi vaccinerar med Pfizer-BioNTechs Comirnaty. 


Vecka 4: Tisdag-fredag: Vi vaccinerar med Pfizer-BioNTechs Comirnaty. 


______________________________________________________________________________________________________________________________


Står du på Waran skall du kontakta mottagningen innan vaccinering. Det måste finnas ett aktuellt PK-värde som inte är äldre än 7 dagar.

Om du saknar bank-ID eller inte kan boka tid på webbplatsen  
är du välkommen att boka tid på telefon 031-744 23 30

Om du får förhinder är det viktigt att du avbokar din tid, så det ges möjlighet för andra att boka tid för att få sitt vaccin! Uteblivet besök debiteras.

Om du inte kan se några tider är tiderna slut för närvarande. Vi lägger löpande upp nya tider i takt med att vaccin levereras till mottagningen.

Vid slutförande av bokningen kommer vi att skicka dig ett SMS för att bekräfta din tidsbokning. Om du inte vill erhålla ett SMS, vänligen kontakta oss på telefon för bokning av tid.