Vaccination mot covid-19

Bokning av vaccination mot Covid-19 dos 1, 2, 3, 4 samt dos 5 för dig som fyllt 65 år

Om din vaccination gäller dos 1 eller 2 så kommer du att få grundvaccination med vaccinet Comirnaty från Pfizer/BioNTech. Om din vaccination gäller dos 3,4 eller 5 så är det vaccinet Pfizer Comirnaty Original/Omicron BA.4-5 du får 

Vaccinationen är kostnadsfriDom tider som syns i tidboken just nu är dom tider/doser som finns tillgängliga för stunden.
Tidboken uppdateras kontinuerligt så fort vi får besked om leverans av vaccin. 


Du kommer efter vaccinationen behöva behöva stanna kvar hos oss i 15 minuter som säkerhetsåtgärd för att säkerställa att allergisk reaktion ej uppstår.


Du som behandlas med läkemedlet Waran skall inte boka tid genom denna webtidbok, utan behöver kontakta oss via vår växel på 031-352 31 00 för att boka tid. Detta då vi måste ha ett PK-värde som är högst sju dagar gammalt vid dagen för provtagning.


Observera att:
  1. Om du insjuknar med förkylning/feber i samband med att du har din bokade tid, så är det viktigt att du avbokar tiden så snart som möjligt så vi kan erbjuda tiden till någon annan. Uteblivet besök faktureras enligt Västra Götalandsregionens prishandbok 
  2. Enbart patienter med bokad tid kommer att vaccineras på angivet datum då vi förbereder exakt så många doser som vi har bokade patienter. Enskild bokning skall finnas på alla som skall vaccineras, således medges ej bokning för person som skrivits med i kommentarruta i en annan bokning.  Ej bokad medföljande person kommer sannolikt att nekas vaccination. Säkerställ att du lämnat korrekta mobiltelefonuppgifter då utebliven sms-bekräftelse kan tyda på att bokningen ej gått igenom. 
  3. Medtag legitimation till besöket
  4. Vi ställer inget krav på att du skall vara, eller skall bli listad hos oss för att bli vaccinerad. 
  5. Observera att den tid du bokar är en ungefärlig tid då flera personer bokas på samma tid som du. Se till att ha tid avställd för att dels vänta en stund på din tur, samt dom 15 minuterna efteråt. 
  6. Vi är tacksam om du i bokningen skriver vilken dos som är aktuell för dig vid vaccinationen. 


Du finner oss på Anders Perssongatan 12 i Gårda, Göteborg.

Närmaste hållplats i kollektivtrafiken är Svingeln cirka 400 meter från vårdcentralen


Varmt välkommen