Här kan du som är 55 år och äldre boka tid för dos 1 av vaccination mot covid-19

Vi vaccinerar enligt Folkhälsomyndighetens och Västra Götalandsregionens prioritetsordning. Vi kommer successivt att släppa på så att yngre personer kommer att kunna boka in sig. Västra Götalandsregionen kan inte välja vilket vaccin som regionen tilldelas, därför har du som patient inte heller möjlighet att välja vaccinsort. Observera att du inte kan boka in dos 2 här, du får en bokad tid i samband med att du vaccineras med dos 1.

OBS! OM DU INTE FÅR ETT SMS MED BOKNINGSBEKRÄFTELSE HAR DIN BOKNING INTE GÅTT IGENOM. (Se ev.felmeddelande uppe i högra hörnet, hinner du inte läsa kan du trycka på "Boka" igen så får du upp felmeddelandet igen.)

  • Om du står på Waran eller Warfarin ska du inte boka in dig här. Kontakta oss i stället på telefonnummer 031-352 30 00. (Gäller endast dessa två specifika läkemedel då det krävs ett blodprov före vaccination kan genomföras).
  • Om du vaccinerat dig med annat vaccin ska det ha gått minst 14 dagar innan du kan vaccinera dig mot covid-19.
  • Om du haft covid-19 ska det ha gått minst 1 månad sedan genomgången infektion innan du kan vaccinera dig.


OBS! OM DU INTE FÅR ETT SMS MED BOKNINGSBEKRÄFTELSE HAR DIN BOKNING INTE GÅTT IGENOM. (Se ev. felmeddelande uppe i högra hörnet, hinner du inte läsa kan du trycka på "Boka" igen så får du upp felmeddelandet igen.)

Om du inte kan se några tider är tiderna slut för närvarande. Vi lägger löpande upp nya tider i takt med att vaccin levereras till mottagningen.

Vid slutförande av bokningen kommer vi att skicka dig ett SMS för att bekräfta din tidsbokning. Om du inte vill erhålla ett SMS, vänligen kontakta oss på telefon för bokning av tid.