Här kan du boka tid för vaccination mot COVID-19. 

 

Just nu kan du som är född 1961 och tidigare boka tid för vaccination av dos 1 mot COVID-19.

Är du född 1961 och ännu inte fyllt 60 år får du kontakta oss på 031-878400 för tidsbokning. 

Dos 2 ges efter 6 veckor. Du får mer information om det i samband med vaccinationen. 

 

Om du behandlas med Waran ber vi dig kontakta oss på

031 87 84 00 för tidbokning.


OBS! Fr.o.m. torsdagen 6/5 sker all vaccination i Fässbergs kyrka, Mölndal. Vaccinationer innan 6/5 sker som tidigare på vårdcentralen 


Har du fått en hälsodeklaration inför vaccination hemskickad, fyll i den och ta med vid besöket.


Vaccination mot COVID-19-Hälsodeklaration. Skriv ut, fyll i och ta med vid besöket.Alla vacciner som är godkända mot covid-19 skyddar effektivt mot sjukdom hos personer som är 18 år och äldre. Det finns en begränsad tillgång på olika vacciner och därför finns det ingen möjlighet för dig att välja vilket vaccin du får mot covid-19.

Vissa allergier, sjukdomar och ålder kan också påverka vilken typ av vaccin du får. Om du väljer att inte vaccinera dig med det vaccin du erbjuds, kan du behöva vänta. 
Om du inte kan se några tider är tiderna slut för närvarande. Vi lägger löpande upp nya tider i takt med att vaccin levereras till mottagningen. Vi kan inte påverka hur mycket vaccin vi får tilldelat och inte heller vilken sort vi tilldelas. 

Vid slutförande av bokningen kommer vi att skicka dig ett SMS för att bekräfta din tidsbokning. Om du inte vill erhålla ett SMS, vänligen kontakta oss på telefon för bokning av tid.


OBS! Fr.o.m. torsdagen 6/5 sker all vaccination i Fässbergs kyrka, Mölndal. Vaccinationer innan 6/5 sker som tidigare på vårdcentralen